Open sollicitatie

Solliciteer

Open sollicitatie

Heb jij net zo veel passie voor web & app technologie als wij? We horen graag hoe we samen kunnen werken!

Full-time/Part-time · Eindhoven

Over deze vacature

Het is onze missie om de best mogelijke software te bouwen waarmee onze klanten kunnen groeien. Daarvoor werken we graag op een open en eerlijke manier samen met ondernemende mensen die net zo veel passie hebben voor technologie als wij. We laten ons graag uitdagen door de business vraagstukken van onze klanten, maar streven er altijd naar om een solide resultaat neer te zetten.

Competenties die we veel zoeken zijn verschillende soorten developers: app, front-end en back-end. Natuurlijk ook handig als je meerdere talen kunt. Onze stack is (op dit moment) vooral Flutter, Vue en Laravel, maar we staan natuurlijk altijd open voor andere technologieën als we onze klanten daar nog beter mee kunnen helpen.

Naast developers, hebben we ook graag  UI/UX design en product owner/strateeg competenties in huis. Ook ondersteunende functies vullen we soms zelf in, zoals marketing, sales en HRM.

Ons werk is in principe project-gebaseerd. Het zal dus voorkomen dat je soms tussen projecten even still zit. Deze downtime proberen we altijd goed te gebruiken, bijvoorbeeld voor studieprojecten, het leren van een nieuwe technologie of het uitwerken van een case study. Persoonlijke en professionele ontwikkeling staat sowieso hoog in het vaandel bij Dutch Coding Company.

Naast het werk doen we graag leuke dingen, zoals (studie-)tripjes naar Barcelona en Berlijn, hackathons, feestjes (bijvoorbeeld als we 1024 dagen bestaan), bordspelavonden en staan we wel eens ongepland om sluitingstijd nog op Stratumseind. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar we vinden het wel leuk als je af en toe aanhaakt.

We horen graag hoe jij onze klanten en ons team naar een hoger niveau kan brengen. Bij een (open) sollicitatie zijn we vooral benieuwd naar recente code en/of portfolio van eerdere projecten, en we zijn natuurlijk nieuwsgierig waarom uitgerekend Dutch Coding Company je aansprak.

Een ideale DCC'er...

  • Communiceert eerlijk, open en effectief; feedback geven en ontvangen is belangrijk om te leren
  • Is een expert met begrip voor context, want we kijken altijd breder dan alléén onze code
  • Delivers, always
  • Streeft het hoogst haalbare na en is nieuwsgierig
  • Is bewust over eigen skills en limits

De perks

👩🏼‍🎓 €1000,- opleidingsbudget per jaar voor bijvoorbeeld cursussen, (internationale) conferenties en boeken

🏢 Kantoor op Strijp-S

🧓 Een goed pensioen

🎒 De tofste tripjes (zei iemand Barcelona?) en de beste feestjes

🥖 Gratis lunch met voor ieder wat wils

🚲 Swapfiets Deluxe

⏰ Flexibele werktijden, mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken (al vinden we het wel gezellig als je op kantoor bent!)

🚂 Reiskostenvergoeding en/of NS kaart

🥳 Gezellige collega’s (echt waar)

👨‍💻 Een computer naar keuze met de software waar jij prettig in werkt

💸 Een competitief basissalaris afhankelijk van je ervaring

Over Dutch Coding Company

Wij helpen ambitieuze organisaties om hun digitale doelen te behalen. Dat doen we door digitale producten, zoals apps en web platforms, te ontwikkelen die bedrijven helpen groeien en ze in staat stellen om hun eindklanten beter te bedienen. We ondersteunen onze klanten in strategische vraagstukken, ontwikkeling van software op maat en, na de lancering, hosting en support.

We zijn een snelgroeiende studio op Strijp-S, het creatieve hart van Brainport Eindhoven. Onze klanten zijn startups, corporates en (semi-)overheden, voornamelijk in de Health/Sport, Energietransitie en Maakindustrie. Onze stack bestaat voornamelijk uit Flutter, Laravel en VueJS, maar we hebben enorme passie voor nieuwe technologieën.

Als agency vinden we professionele en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We werken aan verschillende kortlopende projecten tegelijkertijd, waardoor we heel snel ervaring opdoen en de dingen die we leren in het ene project al na een paar weken in het volgende project kunnen toepassen. Zo zorgen we dat we solide producten opleveren waar onze klanten langdurig van op aan kunnen.

Sollicitatieprocedure

Telefoongesprek

Houd je telefoon bij de hand! Binnen twee werkdagen bellen we je om je details te controleren en te kijken of er een mogelijke match is.

Culture fit gesprek

Hoe wil je groeien? Wat verwacht je van deze baan? Wanneer ben je echt trots op je werk? En om het eerlijk te houden, mag jij ons ook vragen stellen.

Case challenge

Dit is een challenge voor de specifieke vacature waar je op gereageerd hebt. Het zou je niet veel tijd moeten kosten en het is de voorbereiding voor het tweede gesprek!

Hard skill gesprek

Jouw oplossing op de case challenge is de basis voor dit gesprek. We bespreken je oplossing, wat-als scenarios en hoe je bij je antwoord bent gekomen.

Een aanbod

Als het uiteindelijk een match blijkt, krijg je een aanbod van ons. We proberen altijd meteen een eerlijk aanbod te doen, maar natuurlijk mag je punten die voor jou belangrijk zijn bespreken.

Solliciteer nu!

Denk jij dat je ons net zo veel kan uitdagen als wij jou? Challenge accepted! Solliciteer hieronder en we nemen contact met je op.