Technical Project Manager

Solliciteer

Technisch Project Manager

Als digital agency op Strijp-S Eindhoven werken we dagelijks aan het succes van onze klanten. We zoeken een technisch-inhoudelijk sterke project manager die klanten en teams van begin tot eind naar een knallend resultaat begeleidt. 

Full-time · Eindhoven

Over deze vacature

We werken aan digitale producten die onze klanten helpen groeien, bijvoorbeeld door nieuwe omzetkanalen aan te boren, dienstverlening te automatiseren of producten slim te maken. Het is jouw verantwoordelijkheid om alle stakeholders, zoals onze klant en de teamleden, tijdens dit proces optimaal te begeleiden. Je spreekt duidelijke verantwoordelijkheden af, bewaakt de voortgang en communiceert tussen de partijen. Ook rapporteer je op de gemaakte uren en houd je het budget scherp in de gaten.

Je bent al in de offertefase betrokken om het ideale team samen te stellen en de planning en deliverables af te stemmen. Daarvoor is het belangrijk om zowel de technische als ook de business doelen te kunnen begrijpen en verwerken in het projectplan. Budget, tijdlijn en kwaliteit zijn altijd belangrijk voor onze klanten en het is aan jou de taak om daar de juiste keuzes in te maken. In het wekelijkse projectoverleg update je op managementniveau over de voortgang van je projecten en bespreek je met het sales team de inkomende offertes.

Ons team bestaat uit gepassioneerde Laravel en Flutter developers, UI/UX designers en sales consultants. We werken met flash teams: projectteams die per project worden vormgegeven zodat we altijd de ideale expertise bij elkaar brengen om succes te maken. Je helpt de teams om optimaal te presteren, maar je kan ook zeker constructief tegengas verwachten als dat de kwaliteit van onze producten ten goede komt. We vragen je verder om actief mee te denken hoe we ons bedrijf kunnen groeien en onze klanten nog beter kunnen helpen en we delen o.a. de omzetcijfers en vooruitzichten. 

Naast het werk doen we graag leuke dingen, zoals tripjes naar Barcelona en Berlijn, hackathons, feestjes, bordspelavonden en staan we wel eens ongepland om sluitingstijd nog op Stratumseind.

Wat we van je verwachten

 • Je maakt deel uit van het team en werkt graag samen, binnen en buiten je eigen discipline. Uitstekende people skills.
 • Je hebt een technische of engineering achtergrond, bij voorkeur in ICT of computer science, of je hebt werkervaring in de industrie.
 • Aantoonbare kennis van projectmanagement principes, zoals Agile, Scrum en Waterfall, bijvoorbeeld door werkervaring in een lead rol, opleiding of certificaten.
 • Je bent ontzettend ambitieus, leergierig en werkt graag aan je professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Een zeer professionele en representatieve werkhouding, zowel naar teamleden als naar klanten.

Good-to-haves

 • Ervaring in een functie waarbij je klantwensen vertaalde naar technische requirements.
 • Ervaring in het leiden van multi-disciplinaire teams.
 • Op de hoogte van de laatste trends en opkomende technologieën binnen de digital en ICT industrie.
 • Je zou namens Dutch Coding Company bereid zijn om lezingen of workshops te geven, bijvoorbeeld aan studenten, of te representeren binnen zakelijke netwerken.
 • Je blijft graag nog even hangen voor de gezellige team activiteiten!

De perks

👩🏼‍🎓 €1000,- opleidingsbudget per jaar voor bijvoorbeeld cursussen, (internationale) conferenties en boeken

🏢 Kantoor op Strijp-S

🧓 Een goed pensioen

🎒 De tofste tripjes (zei iemand Barcelona?) en de beste feestjes

🥖 Gratis lunch met voor ieder wat wils

🚲 Swapfiets Deluxe

⏰ Flexibele werktijden, mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken (al vinden we het wel gezellig als je op kantoor bent!)

🚂 Reiskostenvergoeding en/of NS kaart

🥳 Gezellige collega’s (echt waar)

👨‍💻 Een computer naar keuze met de software waar jij prettig in werkt

💸 Een competitief basissalaris tussen €4.400 en €6.000, afhankelijk van je ervaring

Over Dutch Coding Company

Wij helpen ambitieuze organisaties om hun digitale doelen te behalen. Dat doen we door digitale producten, zoals apps en web platforms, te ontwikkelen die bedrijven helpen groeien en ze in staat stellen om hun eindklanten beter te bedienen. We ondersteunen onze klanten in strategische vraagstukken, ontwikkeling van software op maat en, na de lancering, hosting en support.

We zijn een snelgroeiende studio op Strijp-S, het creatieve hart van Brainport Eindhoven. Onze klanten zijn startups, corporates en (semi-)overheden, voornamelijk in de Health/Sport, Energietransitie en Maakindustrie. Onze stack bestaat voornamelijk uit Flutter, Laravel en VueJS, maar we hebben enorme passie voor nieuwe technologieën.

Als agency vinden we professionele en persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. We werken aan verschillende kortlopende projecten tegelijkertijd, waardoor we heel snel ervaring opdoen en de dingen die we leren in het ene project al na een paar weken in het volgende project kunnen toepassen. Zo zorgen we dat we solide producten opleveren waar onze klanten langdurig van op aan kunnen.

Sollicitatieprocedure

Telefoongesprek

Houd je telefoon bij de hand! Binnen twee werkdagen bellen we je om je details te controleren en te kijken of er een mogelijke match is.

Culture fit gesprek

Hoe wil je groeien? Wat verwacht je van deze baan? Wanneer ben je echt trots op je werk? En om het eerlijk te houden, mag jij ons ook vragen stellen.

Case challenge

Dit is een challenge voor de specifieke vacature waar je op gereageerd hebt. Het zou je niet veel tijd moeten kosten en het is de voorbereiding voor het tweede gesprek!

Hard skill gesprek

Jouw oplossing op de case challenge is de basis voor dit gesprek. We bespreken je oplossing, wat-als scenarios en hoe je bij je antwoord bent gekomen.

Een aanbod

Als het uiteindelijk een match blijkt, krijg je een aanbod van ons. We proberen altijd meteen een eerlijk aanbod te doen, maar natuurlijk mag je punten die voor jou belangrijk zijn bespreken.

Solliciteer nu! 📬

Klinkt deze functie interessant en vind je Dutch Coding Company een tof bedrijf? Solliciteer dan via de knop hieronder. We leren je graag kennen!