Lead Front-end Developer

Solliciteer

Lead Front-end Developer

Wij zijn op zoek naar een lead front-end developer om ons team te versterken.

 Parttime · Fulltime · Eindhoven

Wij geloven dat digitale producten alleen een striking impact kunnen maken als ze perfect aansluiten op hun gebruikers. Samen met onze ambitieuze klanten ontwerpen en ontwikkelen we moeiteloze web & app experiences.

Wat je vertelt op feestjes 🙋‍♀️

We zijn een snelgroeiend softwarebedrijf in Eindhoven. We helpen toffe organisaties met het lanceren van gebruiksvriendelijke en mooie digitale producten. Ons ambitieuze team bestaat uit 16 mensen met een passie voor tech, design en het maken van een digitale impact. In elk project werken we met specialisten, waardoor we de hoogste kwaliteit software kunnen leveren voor onze klanten.

We geloven dat naast het aannemen van het beste talent ook een diversiteit aan perspectieven en ideeën leidt tot het creëren van betere producten en services. Én voor meer gezelligheid zorgt!

Wat ga je doen? 👩‍💻

Als lead front-end developer ben je samen met het team verantwoordelijk voor het bouwen en onderhouden van web applicaties door gebruik te maken van je creativiteit en kennis over technische oplossingen. Daarnaast neem je het voortouw in projecten voor onze klanten. Je werkt in een team bestaande uit verschillende disciplines (developers, designers, kantoorhonden, etc.) om samen betrouwbare en toffe web applicaties op te leveren.

Samen met onze designers vertaal je de ontwerpen naar een werkend, gebruiksvriendelijk product. Daarnaast denk je mee over de beste oplossing voor verschillende browsers en platforms. Je optimaliseert de code voor verschillende schermgroottes en voor maximale performance en maintainability.

Uiteindelijk heeft jouw werk een directe impact op de gebruikservaring van de producten van onze klanten. Hou je ervan om nieuwe technologieën te verkennen in je werk? Dan zit je bij ons goed, want wij lopen graag voorop in ons vakgebied (en we zoeken mensen die die passie delen 😉).

Wil je meer weten over het werk dat je gaat doen? Check onze cases!

VueJS

ReactJS

TypeScript

NodeJS

Angular

Gitlab

Wat breng je mee? ✅

 • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen, testen, onderhouden en verbeteren van software.
 • Ervaring met TypeScript, Vue.js, React en/of andere front-end frameworks.
 • Je hebt een goed probleemoplossend vermogen, werkt goed in een team en neemt goede energie mee. 
 • Je implementeert oplossingen die responsive zijn en er goed uit zien en behoudt overzicht.
 • Je bent nieuwsgierig naar nieuwe technologieën en je bent gedreven om die te gebruiken in je werk.


Nice to haves 😊

 • Je hebt ervaring met het coachen en mentoren van andere developers.

 • Je hebt ervaring met PHP Laravel, of je bent bereid om de basics te leren.
 • Je blijft graag hangen voor onze leuke teamactiviteit en de gezelligheid.

  Wat jij van ons krijgt 🎉

  👩🏼‍🎓 €1000,- opleidingsbudget per jaar 

  🏢 Kantoor met een geweldig uitzicht over Eindhoven

  🍻 Gratis bier & frisdrank

  🎒 De tofste tripjes (zei iemand Barcelona?)

  ⏰ Flexibele werktijden, mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken (al vinden we het wel gezellig als je op kantoor bent!) 

  🥖 Gratis lunch

  🚂 Reiskostenvergoeding

  🚲 Swapfiets Deluxe

  🥳 Gezellige collega’s

  👨‍💻 Een computer naar keuze

  💸 Een competitief salaris tussen de €3500 en €5100 (op basis van 40 uur), afhankelijk van je ervaring

  Sollicitatieprocedure 🔢

  Telefoongesprek

  Houd je telefoon bij de hand! Binnen twee werkdagen bellen we je om je details te controleren en te kijken of er een mogelijke match is.

  Culture fit gesprek

  Hoe wil je groeien? Wat verwacht je van deze baan? Wanneer ben je echt trots op je werk? En om het eerlijk te houden, mag jij ons ook vragen stellen.

  Case challenge

  Dit is een challenge voor de specifieke vacature waar je op gereageerd hebt. Het zou je niet veel tijd moeten kosten en het is de voorbereiding voor het tweede gesprek!

  Hard skill gesprek

  Jouw oplossing op de case challenge is de basis voor dit gesprek. We bespreken je oplossing, wat-als scenarios en hoe je bij je antwoord bent gekomen.

  Een aanbod

  Als het uiteindelijk een match blijkt, krijg je een aanbod van ons. We proberen altijd meteen een eerlijk aanbod te doen, maar natuurlijk mag je punten die voor jou belangrijk zijn bespreken.

  Solliciteer nu! 📬

  Klinkt deze functie interessant en vind je Dutch Coding Company een tof bedrijf? Solliciteer dan via de knop hieronder. We leren je graag kennen!